Danmarks måske bedste opsparing!

I dag er Better Globe et anerkendt og prisvindende selskabDa Better Globe startede i 2006, var der mange der morede sig og udtalte, at det kunne ikke lade sig gøre.

Men faktum er, at siden starten i 2006, har Better Globe gjort alt det de fra starten sagde de ville og på mange områder har de overleveret.

Det har selvfølgelig ikke været uden problemer og de første mange år var der heller ikke ret mange, der kendte til selskabet internationalt og man havde ikke mange resultater at vise.


Men det er i dag en helt anden historie og der er siden starten sket virkelig meget!

I dag er Better Globe et prisvindende selskab, der har fået den ene internationale anerkendelse efter den anden og det er helt klart fortjent.


Better Globe og Rino Solberg vinder mere og mere international anerkendelse!

På denne side skal vi derfor prøve at kigge nærmere på nogle af de anerkendelser som de har modtaget fra 2014 og frem til nu!

Læs også mere om nogle af de gode erhvervs artikler der er skrevet om Better Globe:    Læs mere her!

Rino Solberg blandt hovedtalerne ved AFRICA TRADE AND INVESTMENT GLOBAL SUMMIT


Selskabet og Rino Solberg anerkendes endnu engang for deres ekspertise og engagement i Afrika. Denne gang med Rino, som en af hovedtalerne for "AFRICA TRADE AND INVESTMENT GLOBAL SUMMIT".

AFRICA TRADE AND INVESTMENT GLOBAL SUMMIT har til formål at finde innovative og holdbare løsninger til investeringer i Afrika og så er det jo en super anerkendelse for Rino og Better Globe at blive inviteret ind som taler.
Rino Solberg taler ved AFRICA TRADE AND INVESTMENT GLOBAL SUMMIT

Bette Globe Kåret som gazelle virksomhed i Norge


Er 3 år i træk (2016,2017,2018) kåret som et af de hurtigste vorksende selskaber i Norge.
Better Globe vinder gazelle pris 3 år i træk i Norge.

Anerkendt af The Financial Times

Bliver endnu engang anerkendt som et af Europas hurtigste voksende selskaber.

Denne gang af ingen ringere end The Financial Times.


Læs mere her!
Anerkendes i The Financial Times

Blandt de hurtigste voksende selskaber i europa og optaget i INC 5000.


I 36 år har Inc. 5000 anerkendt de hurtigst voksende private virksomheder til en meget eksklusiv klub. I betragtning af de millioner af private virksomheder, der opererer i hele Europa, er en notering på Inc. 5000 Europa er en betydelig præstation.

Det gennemsnitlige selskab på listen øgede salget med mere end 331 procent siden begyndelsen af 2012, mens den gennemsnitlige virksomhed voksede med hele 485 procent. Vi viste en vækst på 602 procent.


Læs mere her!
Kåret som et at de hurtigste voksende selskaber i europa

Den 22. februar 2017 fik Selskabet positionen 1145 på Inc. 5000 Europe liste. Dette er Inc.5000 rangering af de hurtigst voksende privateejede virksomheder på det europæiske kontinent baseret på en treårig omsætningsvækst.

Kåret som et af de 20 mest respekteret selskaber i Afrika.Udnævnt af Mirror Review som "Green Messiah of the Africa", samtidig med, at de kåres som et af de 20 selskaber i Afrika der ses mest op til!

Mirror Review er et erhvervs margasin der skriver om invovative virksomheder der skiller sig ud fra mængden, ved at gøre noget ekseptionelt.


Læs mere her!
Kåret som er af de 20 mest respekteret selskaber i Afrika af Mirror Review.

Rino Solberg - Kåret som vinder af Business Worldwide Magazine’s CEO Awards 2017


Rino vinder Business Worldwide Magazine´s CEO Awards 2017 i kategorierne "Mest Ansvarlig CEO og Skovbrugsindustri 2017".

Læs mere her!
Rino Solberg kåret som vinder af Business Worldwide Magazine’s CEO Awards 2017

CV Magazine - En inspirerende historie.


Et innovativt selskab, der driver hovedkontorer og plantager i Kenya og Uganda, der har til hensigt at udvikle sin forretningsmodel med den vision at udrydde fattigdom i Afrika. Rino Solberg giver os et indblik i, hvordan hans innovative firma har opnået succes på det Afrikanske kontinent.

Læs mere her!
Anerkendt af CV Magazine

TEDxGöteborg - Udryd fattigdom i Afrika | Rino Solberg

TEDx er en organisation der fremmer ekstraordinære mennesker og ideer, der kan ændre verden. Rino Solberg blev inviteret til denne eksklusive klub for at fortælle om sin vision. TEDx blev skabt udfra TEDs mission, "ideer værd at sprede."

Se foredraget fra TEDxGöteborg her!
Rino Solberg i TEDxGöteborg

Better Globe Forestry modtager skattepris i Kenya.


Better Globe Forestry modtog den fornemme 2015-pris for Best Corporation Tax Yield - små og mellemstore virksomheder. Lawrence Muema(finanschef), accepterede prisen på vegne af Better Globe Forestry i en ceremoni hvor præsident Uhuru Kenyatta deltog.

Prisen siger: Tulipe Ushuru Tujitegemee, hvilket betyder "Omfavn udfordringer om selvkontrol."

https://www.businessdailyafrica.com/
Better Globe Forestry vinder skatte pris i Kenya

THE HUMANITARIAN - WATER AND FOOD AWARD

Vores skovbrugsselskab Better Globe Forestry var i 2015 blandt de sidste 13 projekter, der konkurrerede om dette års WAF AWARD. Selv om de ikke kom i finalen, så viser det, at verden er ved at få øjenene op for deres store arbejde.

Denne prestigefyldte pris uddeles bl.a. til selskaber, organisationer eller institutioner, hvis projekter på en unik måde er med til at sikre vand- og fødevaresikkerhed i områder, hvor dette ikke er til stede.


Læs mere her!
THE HUMANITARIAN WATER AND FOOD AWARD

Child Africa vinder første pladsen i - Tumaini Award.


Better Globes samarbejdspartner Child Africa vandt i 2014 første pladsen i den eftertragtede Tumaini Award i kategorien ´Uddannelse´ for deres fantastiske arbejde med uddannelse af børn i Uganda!

Child Africa blev startet i 1991 af Julie og Rino Solberg og drives i dag af Julie.
Child Afrika vinder førstepladsen i Tumaini Award

Har du brug for mere viden?


Jeg håber, at denne side har kunnet give dig mere viden om dette spændende firma og en afklaring på eventuelle spørgsmål du måtte have.

Skulle du stadig have nogle uafklarede spørgsmål, så ring eller skriv endelig til mig!

Som jeg har nævnt tidligere så er Better Globe mit absolut favorit projekt og jeg glædes konstant over den positive udvikling Better Globe gennemgår. Derfor forbliver Better Globe også fremover en vigtig del af min families opsparing og jeg er stolt over at kunne repræsentere dette fantastiske firma.

Som jeg har nævnt tidligere så er Better Globe mit absolut favorit projekt og jeg glædes konstant over den positive udvikling Better Globe gennemgår. Derfor forbliver Better Globe også fremover en vigtig del af min families opsparing og jeg er stolt over at kunne representere dette fantastiske firma.
Jeg er altid klar til at hjælpe!

Jeg vil gerne kontaktes!

Udfyld formularen hvis du gerne vil kontaktes for mere information eller med på en af vores informations aftener, så kontakter vi dig.

2+2


Hvad skal jeg forvente, hvis jeg udfylder og sender formularen?


✔ Vi vil kontakte dig inden for 24 timer og finde ud af hvad vi kan gøre for dig!
✔ Vi accepterer altid et nej tak.
✔ Vi holder dine oplysninger 100 % fortroligt og videregiver aldrig oplysninger.