Danmarks måske bedste opsparing!

Bliv CO2-neutral med en opsparing i Better Globe


Interessen for at nedbringe vores CO2-udledning eller at gøre os selv helt CO2 -neutrale, er stærkt stigende i disse år.

Samtidig kører debatten frem og tilbage med, hvordan vi skal løse vores CO2 -udledning og hvordan vi løser de klimamæssige problemer vi står overfor.

Men vidste du, at 20 % af klodens udledning af drivhusgasser skyldes afskovning af vores skovarealer, mens kun 12% af klodens udledning af drivhusgasser kommer fra transport.

Vores klode er i dag hjem for 3 billioner træer men hvert år mister vi 10 milliarder træer på grund af skovfældning og forsætter vi denne udvikling vil der ganske enkelt ikke være en fremtid for kommende generationer.

Plantning af træer bør dermed være et af vores tids absolut største fokusområder for at stoppe denne udvikling og samtidig er det den mest effektive måde at fjerne den CO2, der allerede er i vores atmosfære.

Kompenser for din CO2 udledning fra dine flyrejser med træer. Kompenser for din CO2 udledning fra dine flyrejser med træer.
Kompenser for din egen eller hele din families CO2 udledning med træer. Kompenser for din egen eller hele din families CO2 udledning med træer.
Kompenser for din CO2 udledning fra bilkørsel med træer. Kompenser for din CO2 udledning fra bilkørsel med træer.
CO2-neutral, kompenserer for din CO2 udledning, better globe

Hos andre selskaber, hvor du kan gøre dig selv eller din familie CO2-neutral, betaler du for, at selskaberne investerer i forskellige CO2-reducerende projekter. Hos os invester du i dig selv og din familie, samtidig med, at du gør en forskel for vores klima på flere fronter!

Når du køber tropisk skov igennem Better Globe, så gør dine penge en forskel på en lang række områder:

Når du CO2 kompenser med træer understøtter du automatisk mange af FN´s 17 klima mål. Her under kan du kort se hvordan vi f.eks. understøtter klimamål 1, 4 og 13:

tjeckmark At du hjælper udsatte familier ud af ekstrem fattigdom igennem de mikrofinass banker som Better Globe Forestry har været med til, at finansierer samt (Agroforestry!).
tjeckmark Better Globe Forestry støtter op omkring Child Africa og lokale skoler i Kenya f.eks. igennem (Green Initiative Challenge!)
tjeckmark Hvert træ du køber indkapsler ca. 0,5 toms CO2 fra atmosfæren.
Træerne reducere ørken spredning og genskaber grønne områder i nogle af Afrikas mest udsatte områder. (Se resultaterne her!)

Klik her for at se alle FN´s 17 klimamål!

Jeg vil gerne kontaktes!

Udfyld formularen hvis du gerne vil kontaktes for mere information eller med på en af vores informations aftener, så kontakter vi dig.

2+2


Hvad skal jeg forvente, hvis jeg udfylder og sender formularen?


✔ Vi vil kontakte dig inden for 24 timer og finde ud af hvad vi kan gøre for dig!
✔ Vi accepterer altid et nej tak.
✔ Vi holder dine oplysninger 100 % fortroligt og videregiver aldrig oplysninger.