Danmarks måske bedste opsparing!

Fordele ved at lave opsparing i træer igennem et firma som Better GlobeAlle typer af investeringer har fordele og ricisi som man bør sætte sig ind i hvis man overvejer at placere nogle af sine penge i et projekt. En ordentlig due diligence gør at du ikke kaster dig ud i noget med bind for øjenene, så at sige.

Personligt mener jeg, at Better Globe er et af de absolut bedste selskaber jeg har mødt og i dag er det mit hjertebarn. Jeg vil derfor på denne side forsøge at give dig et indtryk af hvorfor jeg mener at det er så godt.

Jeg vil også anbefale dig at læse siden om ricisi ved at lave en opsparing i træer igennem et firma som Better Globe, så du også er bevidst om den del inden du beslutter dig for om det kan være noget for dig.

Klik her for at gå til siden om risiko ved opsparing i Better Globe

Vi har også informationsaftener i hele Danmark, hvor du gratis og uforpligtende kan deltage og få en komplet gennemgang af hele projektet og hvad det kan betyde for dig som kunde at være en del af Better Globe.

Her er nogle af de vigtigste
fordele ved at købe træer!
Fordele ved opsparing i træer igennem et firma som Better Globe

Dine træer påvirkes ikke af uro på de finansielle markeder!


Traditionelle investeringsprodukter som aktiver, indexfonde, valuta, olie mm. er ofte meget påvirkelige af finansiel uro mm.

En af de helt store fordele ved at placere sine penge i tropisk skov er, at din opsparing ikke påvirkes af uro på de finansielle markeder!

Træerne er fuldstændig lige glad med om der er finanskrise, om bankerne laver hvidvask eller om der sker andre ting, der kan påvirke de finansielle markeder og dermed give potentielle store udsving.

Så længe skovselskabet sørger for at passe godt på vores træer, så vokser de i værdi hver dag.

Den biologiske vækst giver en forudsigelig værdistigning!

Pengene ligger i træernes vækst og kvaliteten af det tømmer de kan levere i den sidste ende. Når vi taler Mukau (Melia Volkensii) & Gian Lira ( Melia Azedarack), træerne som Better Globe Forestry arbejder med, er det træer som vokser naturligt i de områder, hvor vi planter træer.

Det er træer, der har en stor biologisk vækst og giver en høj kvalitet tømmer.

Træerne starter som små spirer og udvikler sig over de næste 20 år til store flotte tropiske træer med en stor værdi.

Så når folk siger at pengene ikke vokser på træerne, så er det altså en sandhed med modifikationer.

Lav en opsparing der er fleksibel, skalerbar og med en attraktiv tilbagebetaling


Det er ikke noget nyt, at der er mange penge i tropisk skov. Det der er nyt er, at man nu som almindelig dansker kan gå adgang til denne attraktive opsparingsform.

Det har i mange år været muligt at investere i tropisk skov. Fælles for de gode projekter jeg har mødt er, at du som investor skal kunne lægge 750.000 kr. eller mere for at deltage.

Men med Better Globe´s innovative forretningsmodel er opsparing i træer nu tilgængeligt for alle.

Better Globe er bygget op omkring det der kaldes for "Crowdfunding", hvilket ganske enkelt betyder, at du for helt ned til 17 EUR (ca. 130 kr.), kan købe en lille del af den samlede skovmasse.

Du kan vælge at købe en gang eller løbende og der er ingen krav om at du skal købe for et bestem beløb hvert år. Faktisk kan du ændre din opsparing løbende som det passer dig.
Grøn, transparent og forudsigelig.

Du får altså mulighed for at lave en opsparing der løbende kan ændres i takt med de omstændigheder der sker i dit liv. Bliver du f.eks. ledig i en periode kan du blot nedjustere købet af træer og så senere sætte købet op igen mm.

Læs mere her!

Verdensmarkedet oplever en stadig større og større efterspørgsel på tropisk tømmer

Skovhugsten i de tropiske skove har i gennem de sidste 100 år skabt en nærmest umættelig efterspørgsel på tropisk tømmer.

Det har i dag medført, at der er skabt et kæmpemæssigt hul mellem udbudet af bæredygtigt tropisk tømmer og efterspørgslen. Det er ganske enkelt idag blevet svært at skaffe den mængde tømmer der er behov for og det presser priserne op hele tiden.

Hullet mellem udbud og efterspørgsel på tropisk tømmer, er nu så stor, at det formentligt ikke bliver lukket i vores børn eller børnebørns levetid.

Jeg læste faktisk for ikke så længe siden en rapport fra en gruppe forskere som vurderede, at der skal plantes over 1,5 billioner træer (altså 1.500.000.000.000 træer!!!) for at genskabe det vi mennesker har ødelagt.

En anden udvikling i vores samfund der kommer til at drive efterspørgslen på tropisk skov endnu mere op er, at der er en stigende krav om bæredygtigt byggeri og det kommer i den kommende årrække til at sætte endnu mere pres på skovene.
Fældning af regnskovene

På animationen ses det også tydeligt hvor volsom skovhugsten i de tropiske områder har været. Især Sydamerika og Afrika har været voldsomt hårdt ramt og faktisk fældes der idag 28 træer i Afrika hver gang der plantes 1 træ.

Læs mere her!

Opsparing med en attraktivt tilbage-betalingsplan

Better Globe har ikke siden de startede i 2006 ændret på deres betalingsplan. Dermed er deres kunder blevet tilbudt samme aftale og selskabet har nu i over 13 år leveret hver en krone til den aftalte tid.

Kigger man på hvad du som kunde får ud af at købe træer, så betales du som vist i figuren her under.

Sådan betales du i Better GlobeSådan betales du i Better Globe Beregn selv med det beløb der passer din økonomi

Du kan altså lave en opsparing i træer, der har en fast betalingsplan, hvilket giver dig helt nye muligheder for at planlægge din opsparing, uanset om du vil bruge dine træer som en alternativ pension, børneopsparing mm.
Attraktiv og forudsigelig betalingsplan

Ser man historisk set på aktiemarkederne, så har aktierne over en 20 års periode givet en gennemsnitlig afkast på ca. 8 % årligt.

Omregner man Better Globes betalingsplan til en gennemsnitlig akkummuleret årlig rente over den 20 årige periode, så svarer det til 12,34 %.

Ved at placere dine penge i tropiskskov får du altså en rentemargin eller risikopræmie på 5,34 % samtidig med at du får forudsigelighed.

Men husk, at selv om selskabet nu igennem mere end 13 år har levet op til alt de har lovet, så er det ingen garanti for fremtiden.


Læs mere her!

Lavt kapital krav , hvor alle kan være med!

Du kan deltage i Better Globes crowdfunding model fra 130 kr. og der er ikke noget krav eller binding.

Du kan altså opspare i det tempo der passer dig og ændre i din opsparing lige så ofte du har lyst til dig og det vel og mærket uden, at din konto æder sig selv op i gebyrer eller administration.


Læs mere her!
Grøn og milijø venlig opsparing

Opsparing uden politisk påvirkning som det er tilfældet med traditionelle pensioner!


En af de ting jeg er rigtig begejstret for ved denne opsparingform er, at jeg kan bruge den som et alternativ til mine traditionelle pensionsordninger og dermed sikre at jeg jeg har en opsparing i træer der ikke påvirkes af det politiske system, som dermed kan diktere hvornår jeg kan gå på pension.

Danmark har udmærket sig ved at vi i dag har verdens højeste pensionsalder, hvilket helt sikkert kommer til at betyde at mange danskere risikerer at dø inden de får adgang til deres pensionsformuer.

Jeg vil simpelthen ikke acceptere at jeg skal være 71 eller måske 73 år inden jeg kan få frigivet de penge der skal give mig livskvalitet i min alderdom. Blandt andet derfor ligger min pension i tropisk skov.
Læs mere her!
Vores pensionsalder stiger og stiger!

Har du brug for mere viden?


Jeg håber, at denne side har kunnet give dig mere viden om dette spændende firma og en afklaring på eventuelle spørgsmål du måtte have.

Skulle du stadig have nogle uafklarede spørgsmål, så ring eller skriv endelig til mig!

Som jeg har nævnt tidligere så er Better Globe mit absolut favorit projekt og jeg glædes konstant over den positive udvikling Better Globe gennemgår. Derfor forbliver Better Globe også fremover en vigtig del af min families opsparing og jeg er stolt over at kunne repræsentere dette fantastiske firma.

Som jeg har nævnt tidligere så er Better Globe mit absolut favorit projekt og jeg glædes konstant over den positive udvikling Better Globe gennemgår.

Jeg er altid klar til at hjælpe!
Jeg er altid klar til at hjælpe!

Jeg vil gerne kontaktes!

Udfyld formularen hvis du gerne vil kontaktes for mere information eller med på en af vores informations aftener, så kontakter vi dig.

2+2


Hvad skal jeg forvente, hvis jeg udfylder og sender formularen?


✔ Vi vil kontakte dig inden for 24 timer og finde ud af hvad vi kan gøre for dig!
✔ Vi accepterer altid et nej tak.
✔ Vi holder dine oplysninger 100 % fortroligt og videregiver aldrig oplysninger.