Danmarks måske bedste opsparing!

Impact investment og Better Globe


Impact investment refererer til investeringer "foretaget i virksomheder, organisationer eller fonde med det formål at skabe en målbar, gavnlig social eller miljømæssig virkning sammen med et økonomisk afkast.

Der har de seneste år været et stigende krav fra investorer om, at deres penge samtidig skal gøre en forskel. Det er helt sikkert en udvikling der vil fortsætte.

Impact investment tanken var faktisk hele grundlaget for at Better Globe overhovedet blev skabt.

Rino Solberg og hans kone Julie Solberg har en passion for Afrika og det var et ønske om, at gøre noget i Afrika for udsatte børn og familier der førte til skabelsen af Better Globe.Det har i dag betydet

Denne passion og ønsket om at gøre en forskel for udsatte børn og familier har i dag ført til at Better Globe arbejder med følgende:

► Better Globes kunder støtter Child Africa økonomisk når de køber Donationspakker.
► Lokale skoler i Kenya støttes.
► 150.000 børn fordelt på 500 skolen i Kenya, undervises om vigtigheden af at plante træer. Læs mere her Green Initiative Challenge
► Der er blevet startet 2 mikrofinansbanker, hvor over 4.000 fattige familier er blevet givet mulighed for et bedre liv.
► Over 12.000 landmænd er blevet hjulpet til et bedre liv ved hjælpe af Better Globes agroforestry program Læs mere her!

Som kunde i Better Globe har du altså mulighed for at lave en opsparing der gør en forskel for familier der eller ingen muligheder ville have.

Jeg vil gerne kontaktes!

Udfyld formularen hvis du gerne vil kontaktes for mere information eller med på en af vores informations aftener, så kontakter vi dig.

2+2


Hvad skal jeg forvente, hvis jeg udfylder og sender formularen?


✔ Vi vil kontakte dig inden for 24 timer og finde ud af hvad vi kan gøre for dig!
✔ Vi accepterer altid et nej tak.
✔ Vi holder dine oplysninger 100 % fortroligt og videregiver aldrig oplysninger.