Danmarks måske bedste opsparing!

Better Globe gør en forskel i semiørken områderne!

Better Globe Forestry har nu igennem mere end 13 år specialiseret sig i, at plante kvalitets Mahogany nogle af Kenya's tørreste områder.

Helt fra starten har Better Globe Forestry samarbejdet tæt med Kenyas førende skovorganisationer, så som Kenyas Forestry Reserch institute (KEFRI) og Kenya Forest Service (KFS), samt en række universiteter med specialer i tropisk skov.

Træerne plantes på egne plantager samt i samarbejde med lokale landmænd som i samarbejde med Better Globe Forestry får gjort deres landbrug langt mere effektivt og holdbart.

Better Globes Plantage

-Ved Kimbera søen i Kenya
Better Globes plantage i Kimbera
Klik her for at se billedet i stort format!

Billederne her over er fra Better Globe Forestry's plantage i Kimbera. De 3 øverste billeder er taget i 2015 kort før man ankommer til plantagen og billederne giver et godt billed af hvor tørt der rent faktisk er i området.

De 3 nederste billeder er taget i 2012 hvor man startede med at plante i denne del af plantagen og så frem til 2018 taget fra samme position. På billederne kan man virkelig se hvor stor effekt træplantning i semiørken områderne kan have på alt, lige fra dyreliv til klimaet.

Videoen øverst til højre er taget med drone ved Kimbera plantagen i 2018, så der kan du se plantagen oppe fra. Desuden kan du på følgende link også se plantagen ved Kimbera på google maps Klik her for at se Kimbera området med Google Maps

Agroforestry

-Outgrower Simon Mutau Mulli
Better Globe outgrower Simon Mutau Mulli's jord
Klik her for at se billedet i stort format!

De tre øverste billeder er taget i 2015, hvor der lige er blevet plantet mukau træer på Simons jord i samarbejde med Better Globe Forestry. De tre nederste billeder er taget samme sted i 2018 og det ses tydeligt, hvor meget området har ændret sig på blot få år!

På videoen til højre kan du se hvordan Simons farm ser ud fra luften og som ved Kimbera plantagen er der sket en kæmpe ændring siden 2015.

Better Globe´s agroforestry program giver i samarbejde med Kenya Forestry Research Institute(KEFRI), nyt håb for de mange milioner landmænd der lever i Kenyas tørreste og fattigste områder.

Programmet sikrer familierne bedre og mere sikre indtægter fra deres landbrug og er dermed medvirkende til, at løfte én familie ad gangen ud af håbløs fattigdom. Læs mere om Better Globe Forestry's agroforestry program ved at klikke her!

Jeg vil gerne kontaktes!

Udfyld formularen hvis du gerne vil kontaktes for mere information eller med på en af vores informations aftener, så kontakter vi dig.

2+2


Hvad skal jeg forvente, hvis jeg udfylder og sender formularen?


✔ Vi vil kontakte dig inden for 24 timer og finde ud af hvad vi kan gøre for dig!
✔ Vi accepterer altid et nej tak.
✔ Vi holder dine oplysninger 100 % fortroligt og videregiver aldrig oplysninger.