Retur til oversigt

Danmarks måske bedste opsparing!

Lav en bæredygtig opsparing i træer med Better Globe


En opsparing i træer igennem Better Globe er et fantastisk produkt til dig der gerne vil placere en del af din formue i noget der er bæredygtigt, socialt ansvarligt hvor du samtidig får en attraktiv tilbagemetaling.

Det gør du med en opsparing i tropisk skov, for samtidig med, at du laver Danmarks måske bedste opsparing, understøtter du mange af FN´s 17 klima mål. Her under kan du kort se hvordan vi f.eks. understøtter klimamål 1, 4 og 13:

tjeckmark At du hjælper udsatte familier ud af ekstrem fattigdom igennem de mikrofinass banker som Better Globe Forestry har været med til, at finansierer samt (Agroforestry!).
tjeckmark Better Globe Forestry støtter op omkring Child Africa og lokale skoler i Kenya f.eks. igennem (Green Initiative Challenge!)
tjeckmark Hvert træ du køber binder over 500 kg. CO2 fra atmosfæren i stammen og jorden.
Træerne reducere ørken spredning og genskaber grønne områder i nogle af Afrikas mest udsatte områder. (Se resultaterne her!)


En opsparing i tropisk skov er baseret på den biologiske vækst i skoven og er derfor mest velegnet til dig der har et længere perspektiv med din opsparing.

Så uanset om du er på udkig efter et anderledes alternativ til en børneopsparing, din pension eller noget helt andet. Så vil jeg anbefale dig at tage et grundigt kig på hvad en opsparing i træer igennem Better Globe kan betyde for dig og din familie.

Læs mere om de forskellige muligheder og prøv vores beregner på linkene herunder:


Opsparing i træer til dine børn.

Bæredygtig og klima venlig opsparing med træer.

Giv dit barnebarn træer som opsparing.


FN´s 17 klimamål


Klik her for at se alle FN´s 17 klimamål!

Jeg vil gerne kontaktes!

Udfyld formularen hvis du gerne vil kontaktes for mere information eller med på en af vores informations aftener, så kontakter vi dig.

2+2


Hvad skal jeg forvente, hvis jeg udfylder og sender formularen?


✔ Vi vil kontakte dig inden for 24 timer og finde ud af hvad vi kan gøre for dig!
✔ Vi accepterer altid et nej tak.
✔ Vi holder dine oplysninger 100 % fortroligt og videregiver aldrig oplysninger.